OPPLE opbouw plafond lampen

Diverse OPPLE plafond lampen vanaf € 29,95. OP = OP!

Reacties

2 Reacties op “OPPLE opbouw plafond lampen”

 1. B.Alkemade op 14 december, 2018 22:48

  Beste mensen,
  Ik heb een Artemide armatuur model Sintesi Tavolo uit de jaren 80 en daar zitten vierkante bajonet gloeilampen in met een zijspiegel, die niet spiegelt maar zilvermat van kleur is en de onderzijde van de lamp is wit gematteerd. Jullie hebben deze lampen aan mij verkocht alhoewel ze destijds al wel duur waren. Hebben jullie die nog en is er een alternatief mogelijk?
  Vriendelijke groeten,
  Bert Alkemade.

 2. Anne Veeman op 15 december, 2018 10:56

  Goedemorgen Bert,

  Jazeker, wij verkopen nog steeds deze speciale gloeilamp. Gemaakt voor slechts een paar Artemide armaturen. Nu nog in twee wattages, 75 en 100 Watt. Je vind deze in de webshop onder artikelnummer 107992 en 107994. Beide winkels hebben deze ook nog op voorraad.
  Helaas is er nu nog geen LED-versie beschikbaar.

  Met vriendelijke groet,

  Anne Veeman
  Aurora Kontakt

Reageer