Amsterdam & Aurora getroffen door grote stroomstoring

 

Aurora Kontakt in Amsterdam is vrijdag 9 maart getroffen door een ernstige stroomstoring. Deze heeft meer dan 24 uur geduurd. We hebben met behulp van een inverter en een diesel auto de kassa en de pin automaat werkend kunnen houden gedurende deze donkere tijden. De klanten worden geholpen door de verkopers met zaklantaarns. Zo wordt winkelen nog een echte belevenis, in het pikkedonker met een klein lichtpuntje door de grote winkel dwalen! Op zaterdagochtend 10 maart kunnen we via een heel lang verlengsnoer en een vriendelijke buurman een paar lampen verspreid in de winkel aanzetten, om het wat comfortabeler te maken voor onszelf en onze klanten.

Zie ook onderstaande video:

https://www.telegraafvandaag.nl/video/zo-omzeilt-winkeleigenaar-de-stroomstoring

Reacties

Reageer