RTL Nieuws – “Afscheid gloeilamp valt zwaar”

RTL Nieuws - Afscheid gloeilamp valt zwaar

RTL Nieuws – Afscheid gloeilamp valt zwaar

Maandag 27 augustus 2012: Aurora Kontakt op RTL Nieuws in “Afscheid gloeilamp valt zwaar”,

Bekijk video van RTL Nieuws.

Reacties

1 Reactie op “RTL Nieuws – “Afscheid gloeilamp valt zwaar””

  1. John van Polen op 28 augustus, 2012 17:28

    Reactie bericht afschaffing gloeilamp.
    De energiebesparing als resultaat van het afschaffen van de gloeilamp is veel geringer dan nu ook weer door die “deskundige” werd voorgesteld. In de winter dragen gloeilampen namelijk bij aan verwarming van de woning. Die zogenaamde afvalwarmte hoef je dan niet te stoken. Neem je dit effect mee, dan is het effect ongeveer de helft van wat voortdurend wordt voorgespiegeld. Er heeft een uitgebreid artikel in Elsevier gestaan waarin werd aangetoond dat deze maatregel geen zoden aan de dijk zet en is ingegeven door de wens van net name Philips poen te verdienen aan nieuwe type lampen. Jammer dat RTL Nieuws zich nu ook weer voor dit karretje lat spannen … .

Reageer