Ons pand in de lentezon

image

Op deze mooie lentedag staat ons pand in de Amsterdamse Vijzelstraat er weer mooi op.

Gepost met WordPress voor Android

Reacties

1 Reactie op “Ons pand in de lentezon”

  1. E. Hoogendijk op 10 augustus, 2011 19:36

    U bent een zaak waar ik als binnenstadbewoner altijd goed wordt geholpen door uw vriendelijke medewerkers. Ze zijn altijd kundig, goed gehumeurd en behulpzaam. Het leek me leuk dit eens te melden! Wel moet mij het volgende van het hart dat mij toch telkens weer tegenstaat bij een bezoek. –> Heeft u echt geen geld om de reclame op uw pand meer in overeenstemming te brengen met de respectvolle wijze waarop steeds meer van uw collega-ondernemers tegenwoordig omgaan met zo’n waardevol en verplichtingen scheppend bezit: een rijksmonument? Iedereen kent uw zaak zodat de schreeuwende reclame geen doel dient, lijkt mij.

Reageer